TOP 10 HUVILAT

Idylliset maaseutuhuvilat

Vehreitä laaksoja, upeita viinitarhoja ja historiallisia kaupunkeja - lähde viettämään rentouttavia lomahetkiä omalle huvilalle maaseudun rauhaan. Olemme koonneet kokoelman parhaista maaseutuhuviloista Etelä-Euroopasta. Kokoelmassa on perinteisiä kivihuviloita, jotka lumoavat historialla ja kauneudella, lisäksi joukossa on modernimpia huviloita, joiden hohdokkuus luo lomaasi varmasti ripauksen luksusta.

Huvila II Cerritoio 

Italiassa, postikorttimaisen Toscanan alueella sijaitsee tämä upea huvila II Cerritoio. Huvila sijaitsee Valdinievolen laaksossa, jota pidetään yhtenä Toscanan kauneimmista alueista, ja joka on tunnettu kylpylöistään. Huvilan sijainti kukkulan laella tarjoaa upeita näköaloja historialliseen kylpyläkaupunki Montecatiniin. Huvilaa ympäröi kaunis puistoalue, josta löytyy oma uima-allas, sekä erilaisia oleskelualueita. Huvilan viisi makuuhuonetta majoittaa hyvin 10 + 2 hengen seurueen. 


Huvilan sijainti mahdollistaa hyvin kiertelyn kuuluisissa Firenzen, Sienan ja Pisan kaupungeissa. Myös Versilian rannikko on tutustumisen arvoinen. Huvila itsessään tarjoaa hulppeat puitteet unohtumattoman lomanviettämiseen. Huvilan massiivipuinen pääsisäänkäynti antaa upean ensivaikutelman astuttaessa sisään Huvila Il Cerritoioon. Huvilasta löytyy tunnelmaa huokuva kellarikerros, jossa takkahuoneen avotulitakka luo tunteen aidosta italialaisesta maaseutuidyllistä. Keittiöön mentäessä tekee mieli loihtia perinteisiä italialaisia ruokia, ja nauttia niitä samassa tilassa olevassa ruokailutila, josta kaiken lisäksi avautuvat postikorttimaiset näkymät hyvin hoidettuun puutarhaan. Ruokailutilan vierestä löytyy luonnonvaloa tulviva olohuone, jossa on myös pieni tulipesä. Huvilan kaikki makuuhuoneet on sisustettu eri tyyleillä, ja jokainen varmasti hurmaa majoittujat. Huvilan piha-aluetta reunustavat oliivipuulehdot ja viiniviljelmät luovat kaivatun loppusilauksen tähän upeaan maalaishuvilaan.

TUTUSTU HUVILAAN

hUVILA CAN CLÉMENTINE

Huvila Can Clémentine sijaitsee Mallorcalla, Felanitxin upean maaseudun syleilyssä. Felanitx on vilkas kylä, joka on tunnettu viinin valmistamisesta – alue on oivallinen valinta, kun haluat kokea aitoa Mallorcalaista tunnelmaa. Idyllisen kylän lisäksi alueelta löytyy upeita uimarantoja ja huvilan omasta puutarhasta oma yksityinen uima-allas. Huvilaan mahtuu majoittumaan hyvin jopa 12 hengen seurue.

Huvilalla on historiaa yli 300 vuoden ajalta ja sitä on vuosien varrella huolella remontoitu, tarkoituksena säilyttää talon ainutlaatuinen viehätys. Huvilasta löytyy viisi erillistä asuntoa, jonka takia huvila onkin ihanteellinen seurueille, jotka arvostavat myös omaa tilaa. Asunnoista löytyy yhteensä viisi makuuhuonetta, joissa kaikissa on parivuoteet, omat oleskelutilat ja kylpyhuoneet. Huvilassa on suuri keittiö ja ruokailuhuone, johon on ihana kokoontua viettämään yhteistä aikaa, unohtamatta viihtyisää oleskelutilaa, josta löytyy upea avotakka. Huvilan ulkopuolelta löytyy paljon alueita, joissa viettää rentouttavia hetkiä; erilaisia oleskeluryhmiä, kesäkeittiö ja aurinkotuoleja.

TUTUSTU HUVILAAN

HUVILA MADRA

Kroatian maaseudulla, Splitin alueella sijaitseva ylellinen huvila Madra, jonka upeat panoramamaisemat, oma yksityinen uima-allas ja poreallas hemmottelevat majoittujia. Huvilassa on viisi makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla. Huvilaan majoittuu hyvin 12 vierasta.

Huvila sijaitsee Zmijavcin alueella vehreän laakson sekä tunnelmallisten viinitarhojen ja kylän ympäröimänä. Huvila tarjoaa majoittujille rentouttavan lomanviettopaikan, jossa voi viettää aikaa altaan äärellä, kokoontua syömään ja nauttimaan hyvästä seurasta terassin ulkoruokapöydän ääreen, tai kenties pelata biljardia. Jos tykkäät tutkia ja tutustua alueeseen kunnolla, on suositeltavaa vuokrata auto.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA ROQUE

Etelä-Ranskan postikorttimaisen Provencen alueella sijaitseva huvila, joka ihastuttaa aidolla maalaistalo tyylillään, unohtamatta kuitenkaan nykyajan mukavuuksia ja hohtoa. Huvilan sijainti kukkulan laella mahdollistaa upeista maalaismaisemista nauttimisen. Huvilassa on oma yksityinen uima-allas, jonka ääressä voi rentoutua nauttimaan lomasta. Tämä kolmen makuuhuoneen huvila majoittaa yhteensä kuusi vierasta. 


Matkatessaan tähän suositulla Luberonin alueella ja vain puolentoista kilometrin päässä viereisestä Saigonin kylästä olevaan huvilaan, ovat vieraat lähellä palveluita, mutta silti omassa rauhassaan suojaisalla tontilla. Huvilan pihalta on kauniit maisemat Mont Ventouxiin ja viereiseen kylään. Huvilassa on perinteistä maalaistalon tunnelmaa, modernilla otteella ja se täyttääkin kaikki odotukset ja näyttää Provencea parhaimmillaan. Huvila on sisältä tilava ja ulkona on useita terasseja.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA MOLINO

Espanjan Costa del Solin rannikolla sijaitseva hulppea huvila Molino on mitä parhain lomaviettopaikka isommalle seurueelle. Huvilan kymmenen makuuhuonetta majoittaa hyvin kaksikymmentä vierasta. Jylhien Andalusian vuoristojen ympäröimänä koet varmasti ainutlaatuisen loman. Huvilan 5000 neliömetrin tontti pitää sisällään upean päärakennuksen ja kaksi lisärakennusta.


Päärakennuksen vuosisatoja vanhoilla puuparruilla koristellut holvikatot toivottavat sinut tervetulleeksi tähän monitasoiseen huvilaan. Huvilan lasiovista ja ikkunoista avautuvat upeat näkymät. Vaikka huvila on yksityinen ja sijaitsee rauhallisella seudulla, niin se on kuitenkin lyhyen ajomatkan päässä palveluista. Voit sisällyttää matkaan kiertelyä viehättävissä andalusialaisissa ”valkoisissa kylissä” eli Pueblo Blancosissa, tai lähteä vaellukselle luontoon tai ruokailla paikallisissa palkituissa ravintoloissa. Jos kaipaat kaupungin jännitystä, niin 20 minuutin ajomatkan päässä on Costa del Sol, jossa voit nauttia perinteisistä tapasbaareista ja rannalla olevista chirinquitosista. Täällä voit myös tehdä ostoksia vanhankaupungin kukkivilla kaduilla ja käydä tietysti kaikilla kauniilla rannoilla.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA Dell Angelo

Huvila Dell Angelo sijaitsee Toscanan auringon alla, Monsummano Termen liepeillä. Dell Angelo on perinteinen toscanalainen kivihuvila, joka on peräisin 1800-luvulta, mutta entisöity ylellisesti. Huvilassa voi nauttia luonnosta, omasta rauhasta sekä uskomattomista maalaismaisemista, sillä huvila sijaitsee keskellä valtavaa oliivipuulehtoa. Idyllisestä huvilasta löytyy neljä makuuhuonetta ja tilaa jopa kymmenelle vieraalle.

Autenttisesta Toscanan tunnelmasta on helppo nauttia, sillä huvila on kunnostettu käyttäen pelkästään lähialueelta saatuja materiaaleja. Lisäksi huvilassa on keskitytty pieniin ja kauniisiin yksityiskohtiin, kuten erilaisiin koristeisiin, persialaisiin mattoihin sekä antiikkisiin huonekaluihin, joista osa on peräisin jopa 1600-luvulta. Sisätilojen lisäksi huvilassa voi nauttia upeasta piha-alueesta, jota koristaa muun muassa tilava uima-allas, kaunis kasvillisuus sekä lukuisat oleskelualueet. Vaikka huvila sijaitsee mitä hienoimmassa maaseutumiljöössä, on Monsummano Termen pieni kaupunki palveluineen vain muutaman kilometrin päässä.

TUTUSTU HUVILAAN  

HUVILA ALDO

Luccan vehreillä kukkuloilla Toscanassa, maaseudun rauhassa sijaitseva huvila Aldo on tyylikäs ja viehättävä huvila, jossa maalaistalon yksinkertaiset tilat on muutettu harmoniseksi yhdistelmäksi uutta ja vanhaa. Huvilalta on helppo tehdä retkiä Toscanan tärkeimpiin taidekaupunkeihin, kuten Pisaan tai Firenzeen. Huvila viidellä makuuhuoneella majoittaa yhteensä kolmetoista vierasta. 


Kolmikerroksisen huvilan jokaisessa makuuhuoneessa on omat kylpyhuoneet. Sisääntulokerroksessa on täysin varusteltu keittiö, ruokailutila ja olohuone. Huvilan yksi makuuhuone omalla kylpyhuoneella on sijoitettu tähän kerrokseen. Ylimmässä kerroksessa on neljä makuuhuonetta, joista jokaisessa saa nauttia näkymistä kukkuloille. Pohjakerroksessa on myös yhteistä oleskelutilaa, yhdistettynä allasalueen puoleiseen terassiin. Tässä kerroksessa on myös yksi erillinen kylpyhuone suihkulla. Huvilaa ympäröi kaunis ja hyvin hoidettu puutarha, joka takaa yksityisyyden vierailleen. Tilava uima-allas on aurinkotuolien ympäröimä ja piha-alueelta löytyy myös terassikalusteita sekä kauniita kukkia ja kasveja. Huvilan lähistöllä sijaitsee kaksi muutakin huvilaa, mutta yksityisyydestä vieraiden ei tarvitse huolehtia.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA ROSE

Ranskan maaseudulla, upeassa Luberonin laaksossa sijaitseva huvila on oivallinen valinta, jos olet etsimässä idyllistä rauhoittumispaikkaa kiireen keskeltä; huvilan upea yksityinen uima-allas ja näköalat laventelipellolle saavat varmasti mielen rentoutuneeksi. Huvila soveltuu hyvin isolle kaveriryhmälle ja lapsiperheille, sillä huvilaan majoittuu yhteensä 12 vierasta.

Tämä perinteinen kivihuvila on kunnostettu alkuperäistä tyyliä kunnioittaen, kuitenkin tarjoten kaikki mukavuudet täydellistä lomaa varten. Huvilan sisustus on toteutettu huolellisesti: vaaleat sävyt, luonnolliset materiaalit ja täydellisesti yhteensopivat yksityiskohdat luovat tyylikkään ja kodikkaan kokonaisuuden. Huvilan puitteet koostuvat kahdesta rakennuksesta, joissa molemmissa on kolme makuuhuonetta. Huvilan ulkotilat uima-altaan ja upean puutarhan lisäksi tarjoaa oleskelualueita, katetun ruokailualueen ja aurinkotuoleja auringosta nauttimiseen. unelmapaikkoja sekä aikuisille että lapsille. Perheen pienempiä varten pihassa on myös viihtyisä puumaja ja trampoliini.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA AMBRA

Perineinen Toscanalainen huvila Ambra sijaitsee upealla paikalla Bucinen kylässä, Toscanassa. Bucinen eloisa kylä, jolla on pitkä historia, sijaitsee Arezzon kunnassa. Tämä hulppean kokoinen huvila majoittaa jopa 20 vierasta ja luo majoittujille tunteen rauhasta. Huvila on vehreän luonnon ympäröimänä, joten voit huvilalla ollessa nauttia kauniista maisemasta oliivilehtoihin. Huvilan yhdeksän upeaa makuuhuonetta majoittaa yhteensä 18 + 2 majoittujaa. 


Huvilaan astuessasi, on vastassa upeita kiviseiniä, puuparruja katossa, holvikaaria, ripauksella modernia sisustusta. Huvilan idyllinen, hyvin varusteltu keittiö houkuttelee valmistamaan paikallisia ruokia, iso ruokasali kutsuu koko ryhmän nauttimaan mainioista aterioista ja tilava olohuone tulisijalla, on mitä tunnelmallisin paikka rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Huvilan pihapiiristä löytyy iso uima-allas, aurinkotuoleja ja katettu ulkoruokapöytä, jonka ääreen voi kesäaamuna pysähtyä nauttimaan aamupalasta ja huikeasta maisemasta. Huvila sijaitsee alle kuuden kilometrin päässä Ambran kylästä, josta löydät idyllisiä kauppoja ja ravintoloita.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA PIETRA

Sisiliassa, Marausan kylässä oleva uniikki huvila tuo lomaasi ripauksen luksusta; voit viettää aikaa uiden omalla uima-altaalla, nauttia aromaattisen puutarhan tuoksuista ja käydä omassa höyrysaunassa rentoutumassa. Näiden lisäksi huvilalta on vain muutaman minuutin ajomatka merenrannalle ja Marausan Lidon kauniille hiekkarannalle – Trapanin kaupunkiin matkaa tulee noin kuusi kilometriä. Tämä hiljattain kunnostettu huvila on ihanteellinen lomanviettokohde niille, jotka etsivät mukavaa ja rentouttavaa ympäristöä. Huvilan viisi makuuhuonetta majoittaa hyvin kymmenen vierasta. 


Huvila koostuu päärakennuksesta, sekä kahdesta erillisestä lisärakennuksesta. Huvilassa on tilavat ja viihtyisät huoneet, jotka on sisustettu hienostuneesti ja nykyaikaisesti. Päärakennuksessa on yhteiset oleskelutilat ka kolme makuuhuonetta. Kahdessa piha-alueen erillisrakennuksessa on neljäs ja viides makuuhuone, joissa molemmissa on myös omat kylpyhuoneet. Viihtyisältä piha-alueelta löytyy ruokailutila, ulkokeittiö (jossa on mm. uuni, jääkaappi, astianpesukone ja grilli). Huvilan sijainti on erinomainen paikka myös kaikille luonnon ja urheilun ystäville, jotka voivat nauttia esimerkiksi läheisen Salt Pansin luonnonpuiston pyöräilyreiteistä. Vaihtoehtoisesti myös kaupungit ovat lyhyen ajomatkan päässä museoineen ja nähtävyyksineen.

TUTUSTU HUVILAAN