Helppo & Turvallinen Varausprosessi

Matkan varaaminen

NÄIN VARAAT HUVILAN


LÄHETÄ VARAUSPYYNTÖ

Kun olet löytänyt täydellisen huvilan, lähetä varauspyyntö haluamillesi matkustuspäiville. Jos puolestaan tarvitset apua löytääksesi juuri sinulle sopivan huvilan, niin ota yhteyttä - autamme mielellämme. 


TEEMME SINULLE ALUSTAVAN VARAUKSEN 48H AJAKSI

Kun haluamiesi matkustuspäivien saatavuus on varmistettu, pidämme huvilaa sinulle varattuna 48 tuntia. Alustava varaus ei maksa mitään, mutta antaa sinulle ja matkaseurueellesi lisäaikaa päätöksentekoon. Alustavan varauksen aikana muut asiakkaat eivät voi tehdä samalle ajankohdalle varausta. 


VAHVISTA VARAUS

Vahvistat varauksen, kun suoritat 40%:n suuruisen varausmaksun 48 tunnin kuluessa. Jos tarvitset enemmän aikaa päätöksentekoon, voit tiedustella mahdollisuutta alustavan varauksen pidentämiseen.

MIKSI VILLADA

Laatutarkastettu valikoima


Kaikki yli 1000 huvilaamme ovat yksitellen valittuja ja laatutarkastettuja Villadan henkilökunnan tai paikallisten huvilamanagereiden toimesta. Tämä siksi, jotta pystymme varmistumaan siitä, että huviloiden todellinen taso vastaa luvattua. 

Yksilöllinen asiakaspalvelu


Tarvitsetko apua sopivan matkakohteen tai huvilan etsinnässä? Villadan asiakaspalvelu auttaa sopivan kohteen ja majoituksen valinnassa teidän matkaseurueen toiveiden ja kriteereiden mukaan. Asiakaspalvelu on saatavilla aina suomen kielellä. 

Helppo & turvallinen varausprosessi


Villada -sivustolla huvilan etsiminen ja varaaminen on helppoa ja turvallista. Yli 80% huviloistamme tarjoaa sinulle ajantasalla olevat varauskalenterit ja saat aina vastauksen yhden arkipäivän sisällä. Henkilökohtaiset tietosi ja maksutietosi ovat meillä aina turvassa.