TOP 10 HUVILAT

Upeat merenrantahuvilat

Lomanviettoa hiekkarannalla aivan meren äärellä? Valikoimassamme on upeita huviloita, joissa pääset rentoutumaan niin viereisellä hiekkarannalla, kuin myös oman huvilan rauhassa, nauttien kuitenkin samalla upeista maisemista ja hienoisesta merituulesta kuumana kesäpäivänä. Käy tutustumassa valikoimamme parhaisiin merenrantahuviloihin ja valitse seuraava kohteesi!

huvila duce

Kroatiassa, rannikkokylä Dućessa sijaitseva ylellinen merenrantahuvila tarjoaa parastaan; huvilasta löytyy kolme uima-allasta; kaksi ulkoa ja yksi sisältä sekä kattoterassi josta ihailla upeaa merinäköalaa ja hiekkaranta aivan vieressä. Ylellisessä ja modernissa huvila Ducessa on neljä makuuhuonetta kahdessa kerroksessa. Lisävuoteilla siihen majoittuu jopa 10 vierasta.

Huvilan lähellä on monia ravintoloita ja kauppoja ja Omišin kaupunki on myös kävelymatkan päässä. Omišin alueelta löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja melonnasta vaijeriliukuun kanjonin yllä.

TUTUSTU HUVILAAN 

HUVILA GALA

Gala on upea huvila Fontane Bianchessa, joka on yksi suosituimmista merenrantakohteista Sisilian itärannikolla. Huvilta avautuu upeat näkymät merelle sekä hiekkarannalle. Huvila nauttii modernista arkkitehtuurista ja siellä on myös suuret sisä- sekä ulkotilat.

Ranta ja palvelut löytyvät kävelyetäisyydellä talolta, ja vierailunarvoisia kaupunkeja on lyhyen ajomatkan päässä.

TUTUSTU HUVILAAN  

HUVILA SUPETAR

Kroatiassa, Bracin saarella sijaitseva seitsemän makuuhuoneen huvila Supetar on täydellinen valinta suuremmille lomaseurueille, jotka etsivät huvilaa rannan vierestä. Tämä laadukas lomahuvila yksityisellä uima-altaalla sijaitsee Mircan kylässä, aivan rantaviivalla. Lisäsänkyjen avulla huvilaan majoittuu jopa 17 vierasta.

Mirca on kuvankaunis kylä Brac-saaren pohjoispuolella, kylästä ja kylän läheltä löytyy muutama ravintola ja ruokakauppa. Supetarin suosittu kylä sijaitsee hieman alle kolmen kilometrin päässä. Bracin satama sijaitsee neljän kilometrin päässä ja sieltä pääset upeaan Splitin ja muihin Dalmatian rannikon kohteisiin.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila focallo

Sisiliassa luonnonkauniilla Ispican alueella, aivan meren ja hiekkarannan äärellä sijaitseva huvila Focallo mahdollistaa unohtumattoman rantaloman neljän hengen seurueelle. Huvilalla on suuret terassit, kaunis puutarha sekä poreallas. Focallo on vastikään remontoitu ja uudelleen sisustettu huvila. Sisustus on saanut inspiraatiota saaren arkkitehtuurista ja väreistä.

Lähin Santa Maria del Focallon kylä sijaitsee alle kolmen kilometrin päässä huvilalta. Barokkiarkkitehtuuria edustavaan Ispican kaupunkiin ajaa noin kahdessakymmenessä minuutissa. Kaakkois-Sisilian kohteisiin kuten Sciclin UNESCON-maailmanperintökohteeseen sekä Ragusan ja Syrakusan kaupunkeihin ajaa alle tunnissa.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila elmina

Viehättävässä rannikkokylä Dućessa, Kroatiassa sijaitseva, vuonna 2022 valmistunut upea merenrantahuvila Elmina, joka sopii hyvin isomman seurueen lomanviettopaikaksi; tämän huvilan seitsemän makuuhuonetta majoittaa yhteensä neljätoista vierasta. Huvilan terassilla on oma yksityinen uima-allas ja terassilta avautuu henkeäsalpaavat näkymät merelle. Terassilta pääsee myös suoraan edessä olevalle yleiselle uima-rannalle.

Dućen pieneen kylään on huvilalta vain 600 metrin matka ja Omišin kaupunkiin pääsee autolla viidessä minuutissa. Alueelta löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja melonnasta vaijeriliukuun kanjonin yllä. Jos kaipaa kaupungin sykettä, niin Splitin historiallinen kaupunki sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä huvilasta.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila ladeira

Madeiran Madalena do Marin kalastajakylässä sijaitseva upea huvila Ladeira. Huvilan omalla yksityisellä uima-altaalla ja viereisellä rannalla on helppoa viettää rentouttavia lomapäiviä. Tämä neljän makuuhuoneen huvila majoittaa kuusi (+2) henkeä.

Huvilalta on vain muutama askel viereisellä rannalle ja läheiseen ravintolaan. Lähellä sijaitseva Ponta do Sol on tunnettu rannoistaan, auringon paisteesta ja viehättävistä kylistään. Madeiran pääkaupunki Funchal on noin puolen tunnin ajomatkan päässä.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila NELLA

Huvila Nella on uusi ja upea huvila, joka sijaitsee Brzet-rannan vieressä, Omišin kaupungissa, ja tarjoaa hienot näköalat merelle. Pihalla on hierontaominaisuudellakin varustettu lämmitettävä uima-allas ja talo on täysin ilmastoitu. Talon viidessä makuuhuoneessa majoittuu yhteensä kymmenen henkilöä.

Huvila sijaitsee uimarannan edustalla ja sen läheisyydessä on ravintola. Enemmän palveluita löytyy Omišin keskustasta, jonne on vain viiden minuutin ajomatka.

TUTUSTU HUVILAAN  

huvila golden sand

Rantahuvila Golden Sand sijaitsee Kreetalla kauniissa Sfakakin kylässä lähellä Rethymnoa. Huvila sijaitsee aivan meren ja upean hiekkarannan vieressä, tarjoillen lomailijoille mahdollisuuden rentoutua oman uima-altaan äärellä, kuin hiekkarannalla nauttien pehmeän hiekan tunnusta. Huvilan kuuteen makuuhuoneeseen majoittuu 12 (+2) vierasta. Huvila sopii hyvin siis isommankin seurueen käyttöön.

Sfakakin kylä ja sen palvelut ovat vain 600 metrin päässä ja Rethymnonin kaupunkiin matkaa tulee vain kymmenen kilometria. Rethymno on Kreetan kolmanneksi suurin kaupunki, ja kaupungista löytyy paljon nähtävää ja koettavaa.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila vesna

Tämä ylellinen huvila sijaitsee kauniissa Prižban kylässä upealla Korčulan saarella, Kroatiassa.Huvila tarjoaa upeat merinäkymät ja suoran pääsyn rannalle. Viehättävä huvila omalla, yksityisellä uima-altaalla luo puitteet hyvään rantalomaan. Tämä neljän makuuhuoneen huvila majoittaa jopa kahdeksan vierasta.

Tyylikkäästi ja nykyaikaisesti sisustetusta huvilasta löytyy lisäksi sauna ja aktiiviselle lomailijalle oma juoksumatto. Huvilan ulkona voit viettää aikaa grillaten, rentoutuen ja ruoasta nauttien. Prižba on rauhallinen pieni kylä saaren eteläpuolella, jonne pääsee lautalla Splitista tai Orebicista.

TUTUSTU HUVILAAN 

huvila alemanya

Koillis-Mallorcalla, upean Port de Pollensan hiekkarannan vieressä sijaitseva huvila Alemanya on hyvä lomakohde niille, jotka haluavat lomallaan nauttia lomastaan rannalla ja palveluiden äärellä. Omalla uima-altaalla, aurinkoterassilla ja merinäköalalla, tämä viiden makuuhuoneen huvila Alemanya majoittaa jopa 11 vierasta.

Huvila Alemanya sijaitsee kävelymatkan päässä Port de Pollensan ravintoloista ja kaupoista. Pollensan golfkentälle ajaa noin 15 minuutissa ja vierailu isommissakin kaupungeissa onnistuu helposti. Mallorcan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Incaan ajaa noin 30 minuutissa tai Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan noin tunnissa.

TUTUSTU HUVILAAN