TOP 10 HUVILAT

Huvilat aktiivilomalle

Onko toiveena löytää huvila, joka tarjoaa mahdollisuuksia aktiiviseen lomaan? Olemme koonneet valikoimamme parhaat huvilat, joiden omat tennis- ja koripallokentät ja lähellä sijaitsevat golfkentät luovat upeat puitteet aktiiviseen lomaan. Monet listaamamme huvilat sijaitsevat rannikkoalueilla, tarjoten näin myös mahdollisuuksia erilaisten vesiaktiviteettien harrastamiseen.

Huvila Cesario

Golfloma mielessä? Portugalin Algarven alueella sijaitseva huvila Cesario on erinomainen valinta, sillä se sijaitsee aivan Vila Sol golfkentän vieressä. Voit siis viettää lomaa pelaten ja rentoutuen huvilan uima-altaan äärellä. Tässä kolmikerroksisessa, täysin ilmastoidussa huvilassa majoittuu mukavasti kuusi vierasta kolmessa makuuhuoneessa.

Huvilan upea iso piha ja näköalat vehreälle golfkentälle saavat varmasti mielen lomatunnelmiin. Lähin kylä Quarteira ja sen palvelut sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä. Praia de Vilamouran hiekkaranta, joka on yksi Algarven hienoimmista, sijaitsee myös lyhyen ajomatkan päässä.

TUTUSTU HUVILAAN 

huvila foresta

Kroatiassa, Dalmatian sydämessä sijaitseva ylellinen huvila Foresta tarjoaa upeat puitteet ja miljöön niin rentouttavaan lomaan kuin aktiviteetteihin: huvilan pihalta löytyy oma uima-allas, poreallas ja tenniskenttä. Tämä neljän makuuhuoneen huvila majoittaa hyvin kahdeksan hengen seurueen.

Kaksikerroksisen huvila Forestan suoraviivainen arkkitehtuuri hurmaa. Huvilan toisen kerroksen isolta parvekkeelta on helppoa ihailla ympäröivää, kaunista maisemaa. Huvilasta löytyy myös pelihuone, jossa voi viettää hauskaa aikaa pelaten biljardia tai rentoutuen katsomaan elokuvia. Huvila sijaitsee Sinjin kylän alueella; lähin ravintola ja ruokakaupat ovat kävelymatkan päässä ja Sinjin keskustakin on vain kolmen kilometrin päässä.

TUTUSTU HUVILAAN 

huvila sogni

Italiassa, Maggiorejärven rannalla sijaitseva Huvila Sognia voisi kuvailla sanalla ’lomaparatiisi’, sillä huvilassa vieraiden käytössä on oma yksityinen uima-allas, ranta, oma 9-reikäinen golfkenttä ja vesiurheiluvälineitä, unohtamatta maagista näköalaa Maggiorejärvelle.Tämä upea lomakohde majoittaa kymmenen vierasta. Majoittumaan ovat tervetulleita niin perheet kuin ystäväporukatkin ja ylellisyyden lisäksi Sogni tarjoaa omaa rauhaa ja nykyaikaiset mukavuudet mutta myös kotoisan lomatunnelman.

Idyllinen järvenrantahuvila on kuin yksityinen paratiisi, jota ympäröi suuri Maggiorejärveen rajoittuva puistoalue. Majoittujien käytössä on lisäksi polkupyöriä, kanootteja ja venettä saa käyttää. Halutessaan erikseen sovittaessa lisämaksusta vieraat pääsevät jopa vesihiihtämään ja helikopterilennolle. Solcio di Lesan asuinalue on seitsemän kilometrin päässä Aronan kauniista kylästä ja tunnettuun rantakaupunki Stresaan matkaa tulee noin kymmenen kilometriä.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila brancas

Carvoeiron kuvankaunis rannikkokaupunki Portugalin Algarven alueella tarjoaa upeita rantoja, tunnelmallisia ravintoloita ja perinteistä portugalilaista tunnelmaa. Kaunis huvila Brancas sijaitsee vain kiven heiton päässä tästä vanhasta kalastajakylästä. Huvilan oma uima-allas ja yksityinen tenniskenttä, sekä golfkenttä lähellä luovat mahdollisuuksia rentouttavaan sekä aktiiviseen lomaan. Huvilan kolme makuuhuonetta majoittaa kivasti kuuden (+2) vieraan seurueen.

Huvilan läheisyydestä löytyy useita ravintoloita, kauppoja sekä aktiviteetteja. Monet alueella tulevat turistit suuntaavat alueen rannoille ja lumoavaan Algar Secon luolastoon. Myös Carvoeiron rantatie, joka on rakennettu kylää ympäröiville kallioille, on näkemisen arvoinen.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila kate

Kroatian pienessä, hurmaavassa Tugaren kylässä sijaitseva viiden makuuhuoneen huvila Kate mahdollistaa rentoutumisen omalla uima-altaalla, kuin myös tenniksen pelaamisen omalla tenniskentällä. Huvila itsessään on tyylikkäästi sisustettu ja hyvin varusteltu, tehden huvilasta oivan kohteen lomanviettoon. Huvila majoittaa isomman, jopa 12 vieraan seurueen.

Huvila Kate sijaitsee aivan Tugaren kylän keskustassa ja tien toisella puolella on pieniä kahviloita ja kauppoja. Omišin kaupunki on myös lyhyen ajomatkan päässä, kaupungista löytyy erittäin hyvä valikoima ravintoloita ja kauppoja, kuin myös kauniita rantoja ja paljon aktiviteetteja.

TUTUSTU HUVILAAN 

huvila verbena

Lissabonin upealla rannikkoalueella, arvostetun Aroeira Golf-keskuksen alueella sijaitseva huvila Verbena tarjoaa mahdollisuuden viettää lomapäiviä kentällä pelaten, unohtamatta kuitenkaan rentoutua oman huvilan uima-altaan ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevan hiekkarannan äärellä. Huvila Verbenan neljä makuuhuonetta majoittaa yhteensä kahdeksan vierasta.

Huvilasta löytyvä elokuva- ja teemahuone luovat uniikin lisän majoitukseen. Aroeira Golfin ainutlaatuisella alueella on kaksi golfkenttää ja läheiseltä rannalta löytyy muita aktiviteetteja lomapäivien viettoon. Lissabon monine nähtävyyksineen sijaitsee vain 25 kilometrin päässä. 

TUTUSTU HUVILAAN 

huvila donja

Donja on uusi upea huvila Dalmatian maaseudulla, Kroatiassa. Huvila sijaitsee Grubinen kylässä, lähellä Imotskin kaupunkia. Huvilan oma tenniskenttä mahdollistaa aktiivisen loman huvilan alueella, lisäksi oma uima-allas, poreallas ja upeat maisevat kruunaavat majoittumisen tässä tyylikkäässä huvilassa. Huvila Donjassa on neljä makuuhuonetta ja lisävuoteiden kanssa siihen majoittuu kymmenen vierasta.

Sijainti on täydellinen rentouttavaan lomailuun perheen ja ystävien kanssa, poissa kaupunkien vilinästä. Grubinen kylän keskusta on kävelymatkan päässä ja sieltä löytyy pieni kauppa, paikallinen ravintola ja leipomo. Imotskin kaupunkiin matkaa on vain viisi kilometriä ja alle puolen tunnin ajomatkan päässä huvilalta on myös Baška Vodan ja Makarskan rivieran kauniit uimarannat.  

TUTUSTU HUVILAAN 

huvila vera

Espanjassa, Fuengirolan pohjoispuolella, Mijasin laaksossa sijaitseva upea Huvila Vera hurmaa majoittujat puitteillaan ja sijainnillaan. Huvila sijaitsee Mijasin Golfkeskuksen alueella, luoden näin mahdollisuuden golfin harrastamiseen lomalla. Huvilalta on lyhyt ajomatka Mijasin ja Fuengirolan kauppoihin, ravintoloihin ja upealle hiekkarannalle. Modernissa huvilassa on kuusi makuuhuonetta, majoittaen näin yhteensä 11 vierasta.

Huvilalta avautuu upeat maisemat Mijaksen vuoristoon ja golfkentälle. Huvilan omalla uima-altaalla ja porealtaalla on helppoa rentoutua lomanviettoon, samalla nauttien kauniista maisemista. Huvilassa on myös oma allasbaari, josta löytyy biljardipöytä, tv ja lounge. Lähin ravintola sijaitsee vain alle 400 metrin päässä ja kauppa alle kilometrin päässä.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila viridiana

Upea Stresan kaupunki Italiassa Maggiojärven äärellä ja tyylikäs huvila Viridiana kruunaavat majoittujien lomakokemuksen. Huvilasta löytyy oma uima-allas, poreallas sekä tenniskenttä. Huvila tarjoaa tyylikkään ja erittäin eksklusiivisen ympäristön, jossa rentoutumisesta voi nauttia 15 henkilöä, kahdeksassa eri makuuhuoneessa.

Huvila on sisustettu kauniisti, ja siinä on keskeinen, mahtava sali, joka jakaa huvilan kahteen siipeen. Huvila Viridiana sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Stresan rajalla, kävelymatkan päässä viehättävältä keskustasta, josta löytyy putiikkeja ja ravintoloita. Omistajat asuvat toisessa huvilassa noin 100 metrin päässä ja ovat mielellään avuksi jos tarpeen. He kuitenkin kunnioittavat vieraiden yksityisyyttä. Huvilan pihamaan ylätasolla on tenniskenttä ja petankki-rata, jotka ovat vieraiden ja omistajien yhteiskäytössä.

TUTUSTU HUVILAAN

huvila milost

Huvila Milost sijaitsee luonnonkauniissa Naklicen vuoristokylässä, Dalmatian rannikolla, Kroatiassa. Huvilan piha-alueelta löytyy monenlaista tekemistä, kuten iso kenttä, jossa voi pelata koripalloa, jalkapalloa tai vaikka lentopalloa. Huvilan yksityinen uima-allas ja altaan vieressä olevat aurinkotuolit kutsuvat nauttimaan rentouttavista hetkistä auringon lämmössä. Huvilan viisi makuuhuonetta majoittaa yhteensä kymmenen vierasta, ja onkin täydellinen lomakohde isolle perheelle, joka haluaa nauttia Kroatian lämmöstä ja kauneudesta.

Huvila sijaitsee vain 300 metrin päässä upean Naklicen kylän keskustasta, josta löytyy perinteinen ravintola. Lähin ruokakauppa on alle kuuden kilometrin päässä ja historiallinen Omikšen kaupunki ja alueen suositut hiekkarannat sijaitsevat noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä.

TUTUSTU HUVILAAN