Villada

Yritysmatkat

Villadan Yritysmatkat tarjoavat räätälöityjä ja korkealuokkaisia matkoja yritysasiakkaiden tarpeisiin. Uskomme, että ikimuistoisen matkan lähtökohtana on ainutkertainen miljöö, niin ympäristön kuin majoituksenkin suhteen. Tutustu alla oleviin matkavaihtoehtoihin sekä toteutuksiin.

Johto, ASIAKKAAT, KICK-OFF

Tasokkaat, useamman makuuhuoneen huvilat toimivat erinomaisesti yrityskäyttöön. Oli kyseessä incentive-matka, kick-off viikonloppu, johdon matka tai asiakasmatka, niin huvilatyylinen majoitus tarjoaa yritysryhmälle omaa rauhaa sekä runsaasti yhteistä oleskelutilaa. 


"Reissu meni erittäin loistavasti, ei kai enempää olisi voinut toivoa! Huvila teki toki vaikutuksen koko porukkaan. Jo vuosi sitten homma toimi kanssanne mallikkaasti, joten osasinkin odottaa, että olette luotettavia ja hyviä järjestäjiä, ja lunastitte tämän ennakko-odotuksen jälleen kerran.".
Miia Mäkinen, Executive Assistant

Esimerkki:
Huvila 1913, Comojärvi, Italia, 10 henkeä, 3vrk - alk. 600€/hlö

Henkilökunnan matkat (+30 hlöä)

Tiedämme, ettei majoituksen löytäminen ole helppoa usean kymmenen hengen seurueelle. Olet sitten etsimässä linnaa Toscanan maaseudulta, boutique-hotellia Alpeilta tai luksushuvilaa Espanjasta, niin Villadan avulla löydät mitä ainutlaatuisimmat vaihtoehdot myös isoille seurueille.

"Villada etsi isolle 40 henkilön porukallemme kriteereihimme sopivan majoituksen. Vietimme unohtumattoman loman Rooman lähistöllä auringosta ja hyvästä ruuasta nauttien. Villadan kautta järjestyivät kaikki tarvitsemamme palvelut, jolloin loma oli huoleton breikki arkityöstä. Iso kiitos järjestelyistä!"
Lotta Hermonen, Office Manager

Esimerkki:
Linna Luccia, Rooma, Italia, 40 henkeä, 3vrk - alk. 400€ / hlö

Tuotantomatkat

Tarjonnastamme löytyy myös erinomaisia vaihtoehtoja erilaisia tuotantoja varten. TV-ohjelmiin ja elokuviin huvilat sekä muut eksklusiiviset majoitukset toimivat näyttävinä kuvauslokaatioina. Myös musiikintekoon huvilan vuokraaminen tuo toivottua rauhaa ja yksityisyyttä.   

"TV-sarjan toteuttaminen huvilassa sujui ongelmitta kun yhteistyökumppani oli alan ammattilainen!"
Jaana Besmond, Vice President, Zodiak Finland Oy

"Paikka on aivan unelma. Kiitos todella paljon vielä kun järjestitte tän! Kaikki siis hyvin ja musanteko alkakoon!"
Sanni, muusikko


Ota yhteyttä:

Villadan yritysasiakkaana saatte käyttöönne henkilökohtaisen Travel Managerin, joka auttaa muissa matkajärjestelyissä, kuten aktiviteettien, kuljetusten tai ruokailujen järjestämisessä. Hoidamme kaikki pyynnöt aina luottamuksella ja tilanteen vaatimalla aikataululla. 

Onko teillä suunnitelmissa isompi toteutus? Tulemme mielellämme myös käymään teidän luonna, jolloin suunnittelu voidaan aloittaa yhdessä. 

+358 40 9527 560 / yritysmatkat@villada.fi